Logo Business Pharmacist

Diensten

Ongeacht het soort project, ik heb altijd mijn rugzak vol medische kennis bij me. Ik kan snel in nieuwe indicaties en therapeutische gebieden duiken en rekenen op mijn brede kennis die reikt van dermatologie tot cardiologie over fytotherapie, rare diseases enz.

PROJECT MANAGEMENT &
LAUNCH COORDINATION

project management

Mijn brede ervaring kan een helikopterview bieden op projecten die verschillende afdelingen aangaan. Ik kan mensen motiveren om dingen voor elkaar te krijgen en deadlines te halen.

Ik maak nieuwe structuren en onderwerpen me snel eigen en kan zeer zelfstandig en agile werken.

Om een succesvolle lancering te garanderen, is een gecoördineerd lanceringsplan essentieel. Ik kan bruggen bouwen tussen de verschillende leden van het lanceringsteam, helpen bij het stellen van prioriteiten, planning, timings challengen, strategische input leveren,….

Als u hulp nodig heeft bij uw pre-lanceringsactiviteiten, kunt u contact met mij opnemen voor het bezoeken van uw KOL’s of andere belangrijke stakeholders.

Ik bied deskundige begeleiding bij het ontwikkelen en formuleren van voedingssupplementen, of ze al op de markt zijn of zich nog in de ideeënfase bevinden, of het nu gaat om een lijnuitbreiding of een geheel nieuwe lijn. Ik help ook met business development als u op zoek bent naar nieuwe marktopportuniteiten en ideeën. Ik kan u in contact brengen met fabrikanten van voedingssupplementen voor kleine en grotere producties. Ik kan u ook ondersteunen bij het Belgische notificatieproces (food sup), toegestane marketingclaims op promotiemateriaal en verpakkingsaanbevelingen. Om een succesvolle lancering te verzekeren, kan ik inspirerende medische / commerciële trainingen geven aan uw team en klanten.

Food supplements & development

TRAINING & SALES

Geïnformeerde en goed opgeleide medewerkers vormen de basis van succes.

Aan de hand van goed onderbouwde inspirerende medische en/of commerciële trainingen breng ik graag uw medische vertegenwoordigers naar een hoger niveau.

Als u hulp nodig heeft bij het managen van uw medisch of farmaceutisch verkoopteam, kan ik assisteren met verkoop coaching (in the field), uw KPI’s opvolgen, uw team motiveren, medische ondersteuning bieden waar nodig en nog veel meer.

Ook als u hulp nodig heeft bij het opbouwen of verbeteren van de relatie met uw (key) accounts, kom ik u graag ondersteunen.

Ik kan dienst doen als uw verantwoordelijke voor de Farmaceutische Voorlichting en Reclame (of back-up) (RIP nr. 934) met alle verantwoordelijkheden zoals voorzien in Koninklijk Besluit van 7 april 1995 voor al uw geneesmiddelen en gezondheidsproducten. Ik bekijk en keur uw materiaal niet alleen goed / af, maar ga altijd in dialoog om de best mogelijke oplossing te vinden. Ik kan optreden als contactpersoon voor publiciteit bij het FAGG en helpen bij het verkrijgen van goedkeuringen voor reclame voor het grote publiek. Ik kan helpen met het opstellen, trainen en controleren van uw SOP’s op het gebied van publiciteit, medische vragen en stalenbeheer zodat de wetgeving en de deontologische codes steeds gerespecteerd worden.

publicity & compliance

Bespreken wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen?